Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Risk- och kapitaltäckningsrapporter

Den 1 januari 2014, när Basel 3 trädde ikraft i Sverige, uppdaterades kapitaltäckningsreglerna. Det innebär att Swedbank ska offentliggöra information enligt specificerade upplysningskrav minst en gång per år, i samband med att årsredovisningen publiceras. Härutöver avgör vi själva om det finns anledning att offentliggöra upplysningarna (eller delar av dem) oftare mot bakgrund av verksamhetens särdrag. Finansinspektionen har dock i föreskrifter angett minimikrav på information som ska offentliggöras kvartalsvis.

Swedbank kommer som ett komplement till den regelmässiga informationen avseende kapital och kapitalkrav, som publiceras i bankens delårsrapporter och faktabok, att publicera kompletterande kvartalsvis information på denna sida. Swedbanks rapporter, som endast finns på engelska, hittar du nedan.

Stäng Skriv ut