Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Jobba hos oss

Kaffepaus på ett kontor.

I Swedbank finns stora möjligheter att växa och utvecklas. Hos oss formar du din egen och andras framtid. Skapar växtkraft genom idéer och kapital. Är med och förändrar, förbättrar och förverkligar. Öppnar nya dörrar och stänger gamla.

Medarbetarvärde och förutsättningar för goda prestationer skapas genom möjligheter till utveckling, utmanande arbetsuppgifter, inspirerande ledare, jämställdhet, mångfald och en god arbetsmiljö. Stor vikt läggs på att skapa förutsättningar för balans mellan arbete och privatliv för att främja hållbara medarbetare.

Vår företagskultur genomsyras av engagemang, samarbete och våra värderingar; öppen, enkel och omtänksam, både i det dagliga arbetet medarbetare emellan och i mötet med våra kunder.

Vetekorn i händer

Utvecklingsmöjligheter på en internationell arbetsmarknad

Vår övertygelse är att den största potentialen för kompetensutveckling finns i det dagliga arbetet, genom intern rörlighet och genom andra. Medarbetare som kontinuerligt utvecklas, med kunskap och erfarenhet från olika delar av banken blir engagerade och får en ökad förståelse för kollegor och för våra kunder och deras behov.

Man lyfter ett barn

Lön, pension och förmåner

Som medarbetare i banken har vi många förmåner som tillsammans med pension, lön och rörlig ersättning utgör den totala kompensationen.

Fotbollsmatch med barn och vuxna

Balans i livet och hållbara medarbetare

Balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa, glada och engagerade medarbetare.  Vi har exempelvis en arbetsvecka på 38,5 h varav 1 h kan nyttjas som friskvårdstimme.

Man och kvinna framför skärm

Nätverk & mentorskap

För att inspirera medarbetare i Swedbank finns olika professionella nätverk och ett strukturerat upplägg för mentorskap, som utgörs av engagerade kollegor i hela banken.

Händer på händer

Jämställdhet och mångfald

Jämställdhet och mångfald är viktiga bidrag till vår arbetsmiljö, företagskultur, kompetensutveckling och kundmötet. Genom att värdesätta olikheter skapas en dynamik som ökar möjligheterna till kompetensöverföring och förståelse för varandra samt inspirerar till nyskapande dialoger, både mellan medarbetare och med våra kunder.

Kvinnor betalar med kort på ett fik

Vårt samhällsengagemang

Vi vill vara med och ta vårt ansvar i samhället genom att till exempel hjälpa unga människor att få in en fot på arbetsmarknaden och underlätta för utrikesfödda akademiker att enklare få tillgång till relevanta arbetsgivare. Läs mer om våra satsningar nedan:

Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga tjänster i Sverige, Estland, Lettland och Litauen.

Vår digitala satsning

Nu söker vi dig som vill göra människors liv enklare. En miljard gånger om året.

Instragram logga

Lär känna oss Swedbank

Linkedin logga

Möt oss LinkedIn

Stäng Skriv ut