Den här webbplatsen använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att fortsätta använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem

Till textinnehållet på sidan. Tryck Alt+S

Utvecklingsmöjligheter

Man med laptop

Hos oss finns en stor internationell arbetsmarknad med många olika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Det är din drivkraft och dina intressen som styr hur du vill utvecklas inom banken.

Vår övertygelse är att den största potentialen för utveckling finns i det dagliga arbetet, genom intern rörlighet, samarbete och att lära av varandra. Medarbetare som kontinuerligt utvecklas, med kunskap och erfarenhet från olika delar av verksamheten, får en ökad förståelse för våra kunder och deras behov. Därför uppmuntrar vi våra medarbetare till intern rörlighet.

För att stimulera till intern rörlighet och öka möjligheterna för utveckling i banken, lägger vi större vikt vid personliga egenskaper, attityd och vilja att utvecklas vid rekrytering till en ny roll, snarare än fullfjädrad kompetens.

Leende kvinna

Din syn på karriär

Din utveckling bygger på dina drivkrafter och dina intressen.

Lediga jobb

Här hittar du aktuella lediga tjänster i Sverige, Estland, Lettland och Litauen.

Jobba utomlands

Du som är intresserad av att arbeta i utlandet kan söka information på respektive hemsida.

Kontor

Stäng Skriv ut